Αλλαγή έδρας

Από τον Αύγουστο του 2013 η Market In χρησιμοποιεί τις νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου που βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής.

Νέα διεύθυνση Market In

ΒΙΠΑ Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής,
Θέση Ντοροβατέζα, Τ.Κ. 19003

Οδικός χάρτης πρόσβασης

Εμφάνιση χάρτη,   Εκτύπωση χάρτη

Φορολογικά στοιχεία και τηλέφωνα

ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.
ΒΙΠΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΗ ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ, Τ.Κ. 19003

Τηλ.Κέντρο: 22991-50500
Fax: 22991-50799
Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
Α.Φ.Μ.: 998771189


Νέα καταστήματα

Στα Market In ολοκληρώνοντας την αναπτυξιακή μας πορεία για το 2013 προχωρήσαμε στο άνοιγμα δυο νέων σημείων πώλησης με την επωνυμία Market-In. Η εταιρεία πλέον αριθμεί 132 καταστήματα σε Αττική και Περιφέρεια με στόχο τη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών.


Πιο συγκεκριμένα το ένα κατάστημα με την επωνυμία Market-In άνοιξε στην Αλίαρτο Βοιωτίας στη εθνική οδό Θήβας-Λειβαδιάς και έκανε εγκαίνια στις 7 Δεκεμβρίου παρουσία πλήθος κόσμου από τη συγκεκριμένη περιοχή. Το κατάστημα διαθέτει τέσσερα ταμεία και απασχολεί 20 άτομα. Σε αυτό το κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία επώνυμων προϊόντων, ιδιωτικής ετικέτας daily και economy καθώς και τμήμα μαναβικής και κρεοπωλείου.


Στις 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια σε ένα νέο σημείο πώλησης με την επωνυμία Market In στη περιοχή της Ζωγράφου στη οδό Γρηγορίου Αυξεντίου 158. Το συγκεκριμένο κατάστημα διαθέτει 2 ταμεία και απασχολεί 10 άτομα. Σε αυτό το κατάστημα θα μπορείτε να βρείτε τόσο επώνυμα προϊόντα όσο και ιδιωτικής ετικέτας daily και economy καθώς και τμήμα μαναβικής.


Με τα εγκαίνια των ανωτέρω καταστημάτων αποδεικνύεται έμπρακτα το γεγονός ότι η ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ Market In δίκαια θεωρείται μια από τις πιο ταχύτατες αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα.


Αναζητείστε τα με τη βοήθεια του χάρτη.


Όλοι μαζί μπορούμε

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος και ο ΣΚΑΪ, με την υποστήριξη πολλών Super Market, οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της Εκκλησίας.


Η εκστρατεία του Όλοι Μαζί, Μπορούμε ξεκίνησε από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2012 και καλεί όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν κάποιες από τις αγορές τους στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές των super market.


Σε κάθε αγορά μας θυμόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται. Επιλέγουμε τρόφιμα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δε χρειάζονται ψυγείο. Με αυτή μας την πράξη, όχι μόνο συντηρούμε τα συσσίτια της Εκκλησίας, αλλά βοηθάμε ώστε να σιτίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.


Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από κάποιο κατάστημα Market In, συνεχίζουμε και αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα, στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε».


Αυτά είναι τα πιο γεμάτα καρότσια! Είναι γεμάτα αγάπη! Όλοι Μαζί, Μπορούμε

 

Market In ΑΕΒΕ
ΒΙΠΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΗ ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ, Τ.Κ. 19003

Τηλ.Κέντρο: 22991-50500
Fax: 22991-50799
Email: info@market-in.gr


Όροι Χρήσης | Πολιτική Ασφάλειας | Site Map          © 2013 Market In AEBE