Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζύμη 70%: Αλεύρι σίτου, νερό, φυτική μαργαρίνη [φυτικά λίπη και έλαια (ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), νερό, γαλακτωματοποιητής (μονο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), συντηριτικό (σορβικό κάλιο), χρωστική ουσία (β-καροτένιο), αρωματική ύλη], αλάτι, ζάχαρη, λεκιθίνη σόγιας. Γέμιση 30%: Μυζήθρα 66%, νερό, σιμιγδάλι σίτου, ηλιέλαιο, ρυζάλευρο, τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, αλάτι. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από: αυγό, σουσάμι, ξηρούς καρπούς με κέλυφος, μουστάρδα, φιστίκι αράπικο (αραχίδες), σέλινο.
Προθέρμανση φούρνου στους 185°C. Βγάζουμε τα προϊόντα από την κατάψυξη και τα τοποθετούμε σε χαρτί ψησίματος σε απόσταση μεταξύ τους. Ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά. Προαιρετικά τα αλείφετε με αυγό. Προσαρμόστε το χρόνο και τη θερμοκρασία ψησίματος ανάλογα με την λειτουργία του φούρνου σας και της ποσότητας που ψήνετε μέσα σε αυτόν. Προσοχή το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Αν αποψυχθεί να μην επανακαταψυχθεί