Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Συστατικά : Αλεύρι(αλεύρι μαλακού σίτου, γλουτένη σίτου, ένζυμα: α-αμυλάση, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστείνη), Νερό, 10% Μυζήθρα (αιγοπρόβειο τυρόγαλο), φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], Λευκό τυρί (αγελαδινό γάλα), Μυζήθρα ξινή (αιγοπρόβειο τυρόγαλο), 4% Τυρί φέτα (αιγοπρόβειο γάλα), Τυρί κρέμα (αιγοπρόβειο γάλα), 4% Σουσάμι, 2% Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Σιμιγδάλι(σιτάρι), Ζάχαρη, Μέλι Ζαχαροπλαστικής, 0,5% Μέλι, Αλάτι, Μαργαρίνη [φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, έλαιο καρύδας, ελαιοκράμβη σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μονο-και-δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνες, αλάτι, οξέα: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, χρωστικές: καροτένια]
Αποθηκεύονται σε ψυγεία κατάψυξη στους -18C.
Όταν αποψύχονται απαγορεύεται η επανακατάψυξη.
Οδηγίες ψησίματος
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
• Βγάζετε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
• Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά, χωρίς να αποψύξετε.
• Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου και όχι σε μεταλλικό ταψί.
Ο χρόνος ψησίματος είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από τον τύπο φούρνου που διαθέτετε.