Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Αλεύρι (αλεύρι σίτου, γλουτένη σίτου, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστείνη, ένζυμα:α-αμυλάση), Μυζήθρα (αιγοπρόβειο-αγελαδινό τυρόγαλο, κρέμα γάλακτος), Νερό, Λευκό τυρί (αγελαδινο γάλα), Μπεσαμελ (άμυλο, σκόνη ορού γάλακτος, γάλα άπαχο, αλάτι, σταθεροποιητές: καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, ξανθανικό κόμμι, φυτικές ίνες σίτου και ακακίας, άλατα του πυροφωσφορικού οξέος ,φωσφορικό νάτριο, θειικό ασβέστιο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, πυκνωτικό μέσο: αλγινικό νάτριο, μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, γαλακτώματοποιητές: μονο-και δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη (ελαιοκράμβη) ,αρωματικές ύλες, χρωστική:β-καροτένιο, καρυκεύματα), Τυρί γκούντα (αγελαδινό γάλα, χρωστική: β-καροτένιο), Φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, 6% Τυρί φέτα (αιγοπρόβειο γάλα), 4% Γραβιέρα (αιγοπρόβειο γάλα), 2% Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Ασπράδι αυγού, Ζάχαρη, Αλάτι, Βούτυρο (κρέμα γάλακτος).
Αποθηκεύονται σε ψυγεία κατάψυξη στους -18C.
Όταν αποψύχονται απαγορεύεται η επανακατάψυξη.
Οδηγίες ψησίματος
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
• Βγάζετε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
• Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά, χωρίς να αποψύξετε.
• Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου και όχι σε μεταλλικό ταψί.
Ο χρόνος ψησίματος είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από τον τύπο φούρνου που διαθέτετε.