Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζύμη 66 %: Αλεύρι σίτου, νερό, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, αραβοσιτέλαιο) και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), νερό, γαλακτωματοποιητής (μονο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), χρωστική ουσία (β-καροτένιο), αρωματική ύλη], φυτική μαργαρίνη με βούτυρο [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο, κραμβέλαιο, ηλιέλαιο), βούτυρο γάλακτος 5%, χρωστική ουσία (β-καροτένιο), αρωματικές ύλες], αλάτι, ζάχαρη, λεκιθίνη ηλίανθου σε σκόνη. Γέμιση 34% : Λουκάνικο [κρέας 72% (χοιρινό), νερό, άμυλο, αλάτι, ορός γάλακτος σε σκόνη, πρωτείνη σόγιας, μπαχαρικά, δεξτρόζη, σταθεροποιητής (φωσφορικό νάτριο), αντιοξειδωτικό (ερυθορβικό νάτριο), ενισχυτικό γεύσης (γλουταμινικό νάτριο), χρωστική ουσία (καρμίνιο), πρωτείνες κρέατος, συντηρητικό (νιτρώδες νάτριο]. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από: αυγό, γάλα, σουσάμι, ξηρούς καρπούς με κέλυφος, φιστίκι αράπικο (αραχίδες), προϊόντα σόγιας, σέλινο.
Προθερμαίνετε τον αερόθερμο φούρνο στους 185°C.
Τοποθετείτε τα λουκανοπιτάκια σε αντικολλητικό ταψί, σε απόσταση μεταξύ τους, χωρίς να τα αποψύξετε.
Ψήστε για 30±5 λεπτά, χωρίς να τα αποψύξετε.
Σημείωση: Προσαρμόζετε το χρόνο και τη θερμοκρασία ψησίματος ανάλογα με την λειτουργία του φούρνου σας και της ποσότητας που ψήνετε μέσα σε αυτόν.
Προσοχή το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Αν αποψυχθεί, ΔΕΝ πρέπει να επανακαταψυχθεί