Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζύμη 70%: Αλεύρι σίτου, νερό, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, αραβοσιτέλαιο) και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), νερό, γαλακτωματοποιητής (μονο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), χρωστική ουσία (β-καροτένιο), αρωματική ύλη], φυτική μαργαρίνη με βούτυρο [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο, κραμβέλαιο, ηλιέλαιο), βούτυρο γάλακτος, χρωστική ουσία (β-καροτένιο), αρωματικές ύλες], αλάτι, ζάχαρη, λεκιθίνη ηλίανθου σε σκόνη. Γέμιση 30%: Νερό, τυρί τυρογάλακτος (μυζήθρα) 25%, λευκό τυρί 24%, σιμιγδάλι σίτου, τυρί φέτα 5%, τροποποιημένο άμυλο, ασπράδι αυγού σε σκόνη, σιμιγδάλι καλαμποκιού, αλάτι, πιπέρι μαύρο. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από: σουσάμι, ξηρούς καρπούς με κέλυφος, φιστίκι αράπικο (αραχίδες), μουστάρδα, προϊόντα σόγιας.
Προθερμαίνετε τον αερόθερμο φούρνο στους 185°C.
Τοποθετείτε τα τυροπιτάκια σε αντικολλητικό ταψί, σε απόσταση μεταξύ τους, χωρίς να τα αποψύξετε.
Προαιρετικά, αλείφετε με αυγό και τα ψήνετε για 15-20 λεπτά. Προσαρμόζετε το χρόνο και την θερμοκρασία ψησίματος ανάλογα με την λειτουργία του φούρνου σας.
Σημείωση: Προσαρμόστε το χρόνο και τη θερμοκρασία ψησίματος ανάλογα με την λειτουργία του φούρνου σας.
Προσοχή το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Αν αποψυχθεί, ΔΕΝ πρέπει να επανακαταψυχθεί.