Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
ΚΡΕΜΑ 65% (νερό, ζάχαρη, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, άμυλο αραβοσίτου, βαμβακέλαιο 1,5%, άρωμα βανίλιας 0,13%, χρωστική: β καροτένιο), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, βαμβακέλαιο 7%, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: γλυκερόλη.
Το προϊόν ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΑΥΓΟ, ΣΕΛΙΝΟ, ΓΑΛΑ, ΣΟΓΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Το προϊόν ψήνεται κατευθείαν από την κατάψυξη.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C - 200°C.
Αφαιρούμε μόνο το χάρτινο καπάκι της συσκευασίας και τοποθετούμε την πίτα με το χάρτινο ταψί της στη σχάρα, στη μεσαία θέση του φούρνου.
Ψήνουμε την πίτα για 35-40 λεπτά περίπου.
Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη:
- στους -18°C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης.
- στους -12°C έως 1 μήνα.
- στους -6°C έως μία εβδομάδα.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφική Δήλωση ανά 100g
Ενέργεια 1189kJ/284kcal
Λιπαρά 13,2g
εκ των οποίων κορεσμένα 6,5g
Υδατάνθρακες 35,6g
εκ των οποίων σάκχαρα 15,6g
Εδώδιμες ίνες 1,2g
Πρωτεΐνες 6,5g
Αλάτι 0,4g