Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Αλεύρι (αλεύρι μαλακού σίτου, γλουτένη σίτου, ένζυμα:α-αμυλάση, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστείνη), Νερό, Τυρί ενταμ (παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, χρωσ/κη:β-καροτένιο), Mίγμα από φυτικά λίπη (φοινικέλαιο)και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, Ημίσκληρο τυρί (αγελαδινό γάλα), 4% Κασέρι (αιγοπρόβειο γάλα), Μίγμα Μπεσαμελ (Τροποποιημένο άμυλo, ακετυλιωμένο όξινο φωσφορικό άμυλο, άπαχο γάλα σκόνη, φυτικά λιπαρά:κοκοφοινικέλαιο, λακτόζη (γάλα),άμυλο σίτου, αλάτι, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος ,φωσφορικό νάτριο, θειικό ασβέστιο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, πυκνωτικό μέσο: αλγινικό νάτριο, μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, γαλακτώματοποιητές: μονο-και δι- γλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη (ελαιοκράμβη), αρωματικές ύλες, χρωστική:β-καροτένιο), 2% Κεφαλοτύρι (αιγοπρόβειο γάλα), 2% Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Σιμιγδάλι (σιτάρι), Ασπράδι αυγού, Μαργαρίνη [φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, έλαιο καρύδας, ελαιοκράμβη σε διάφορες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μονο-και-δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνες (ηλίανθος), αλάτι, οξέα: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, χρωστικές: καροτένια], Ζάχαρη, Αλάτι, Βούτυρο (παστεριωμένη κρέμα γάλακτος) Περιέχει: σιτάρι, γάλα, αυγό, θειώδη.
Μπορεί να περιέχει: σόγια, σησάμι.
Αποθηκεύονται σε ψυγεία κατάψυξη στους -18C.
Όταν αποψύχονται απαγορεύεται η επανακατάψυξη.
Οδηγίες ψησίματος
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
• Βγάζετε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
• Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά, χωρίς να αποψύξετε.
• Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου και όχι σε μεταλλικό ταψί.
Ο χρόνος ψησίματος είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από τον τύπο φούρνου που διαθέτετε.