Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Αλεύρι (αλεύρι μαλακού σίτου, γλουτένη σίτου, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστείνη, ένζυμα:α-αμυλάση), Μυζήθρα (αιγοπρόβειο-αγελαδινό τυρόγαλο, κρέμα γάλακτος), Ένταμ (αγελαδινό γάλα, χρωστική: β-καροτένιο), Νερό, Ανθότυρο (τυρόγαλο από αιγοπρόβειο ή αγελαδινό γάλα, αιγοπρόβειο γάλα, κρέμα γάλακτος), Λευκό τυρί (αγελαδινο γάλα), Φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, 6% Τυρί φέτα (αιγοπρόβειο γάλα), 4% Γραβιέρα (αιγοπρόβειο γάλα), 2% Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Αλάτι, Βούτυρο (κρέμα γάλακτος). Περιέχει: σιτάρι, γάλα.
Μπορεί να περιέχει: αυγά, σόγια, σησάμι.
Αποθηκεύονται σε ψυγεία κατάψυξη στους -18C.
Όταν αποψύχονται απαγορεύεται η επανακατάψυξη.
Οδηγίες ψησίματος
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
• Βγάζετε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
• Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά, χωρίς να αποψύξετε.
• Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου και όχι σε μεταλλικό ταψί.
Ο χρόνος ψησίματος είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από τον τύπο φούρνου που διαθέτετε.