Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζύμη 59%: Αλεύρι σίτου Ε.Ε., νερό, μείγμα φυτικών λιπών και ελαίων [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (ελαιοφοίνικας), μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, αραβοσιτέλαιο, πυρηνέλαιο)], αλεύρι αραβοσίτου, αλάτι, δεξτρόζη.
Γέμιση 41%: Τυρί τυρογάλακτος (μυζήθρα) 35%, νερό, ντομάτα κύβοι 10%, πιπεριά κόκκινη κύβος 8%, τυρί φέτα Π.Ο.Π. 6%, λευκό τυρί 6%, πιπεριά πράσινη κύβος 6%, σιμιγδάλι σίτου, ελιά μαύρη ροδέλα 2%, μείγμα φυτικών ελαίων (αραβοσιτέλαιο, πυρηνέλαιο, ηλιέλαιο), σιμιγδάλι καλαμποκιού, αλάτι, ρίγανη, πιπέρι μαύρο.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 185°C.
Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Το προϊόν παραμένει στο ταψάκι του. Δεν χρειάζεται απόψυξη.
Μόλις ο αερόθερμος φούρνος είναι έτοιμος τοποθετείτε το προϊόν απευθείας στο φούρνο χωρίς να το αποψύξετε.
Στα πρώτα 10 λεπτά χαράζετε την πίτα στα σημεία που είναι ήδη χαραγμένη.
Ψήνετε στους 185°C για 40±5 λεπτά.
Σημείωση: Προσαρμόζετε το χρόνο και την θερμοκρασία του ψησίματος ανάλογα με την λειτουργία του φούρνου σας.
Προσοχή το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Αν αποψυχθεί, ΔΕΝ πρέπει να επανακαταψυχθεί.