Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Φιλέτο στήθος κοτόπουλου (70%), πανάρισμα (20%) [φρυγανιά (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλάτι, μαγιά, χρωστικές ουσίες: αννάτο νορμπιξίνη / κουρκουμίνη), άμυλο αραβοσίτου και ΣΙΤΟΥ, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: κόμμι γκουάρ] εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (1%), αλάτι, ζάχαρη, πυκνωτικό μέσο: καραγενάνη, σταθεροποιητής: τριφωσφορικά άλατα, αρωματικές ύλες, ηλιέλαιο.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ, ΣΟΓΙΑ, ΣΕΛΙΝΟ, ΣΙΝΑΠΙ, ΑΥΓΟ, ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΘΕΙΩΔΗ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ (αράπικα ΦΙΣΤΙΚΙΑ), ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΗΣΑΜΙΟΥ και ΛΟΥΠΙΝΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες διατήρησης:
Στο ψυγείο: εντός 24 ωρών.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 2 εβδομάδες,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες χρήσης:
Ανοίξτε τη συσκευασία και μαγειρέψτε το περιεχόμενο χωρίς να το ξεπαγώσετε.
Τηγάνι: Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε τις κοτομπουκιές για περίπου 3-4’ μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Φριτέζα: Ζεστάνετε το λάδι στην φριτέζα (165°C) και τηγανίστε τις κοτομπουκιές για περίπου 3-4’.
Φούρνος: Ψήστε τις κοτομπουκιές σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C για περίπου 10’. Γυρίστε τις κοτομπουκιές μια φορά στον μισό χρόνο, ώστε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Δεν συνιστάται ο φούρνος μικροκυμάτων.
Οι χρόνοι μαγειρέματος μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς, ανάλογα με τον τύπο της ηλεκτρικής συσκευής.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που αποψύχεται δεν επανακαταψύχεται.
Στοιχεία προμηθευτή:
Παράγεται και συσκευάζεται από την CRETA FARMS ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε, 15ο χλμ Εθνικής Οδού Ρεθύμνου - Ηρακλείου, 741 00 Ρέθυμνο, Κρήτη - Γραμμή Εξυπηρέτησης Καταναλωτών: 210 6260000, Email: info@cretafarm.gr, Url: cretafarms.gr
Διατροφικά Στοιχεία
Ανά 100g
Ενέργεια 978kJ/ 233kcal
Λιπαρά 9,5g
εκ των οποίων κορεσμένα 1,8g
Υδατάνθρακες 16,5g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,5g
Εδώδιμες Ίνες 0,8g
Πρωτεΐνες 20,0g
Αλάτι 1,70g