Σουβλάκι από αρνί με λαχανικά

Σουβλάκι από αρνί με λαχανικά
Υλικά
- Υλικά για την μαρινάδα
- 500 γρ. αρνί ψαχνό κομμένο σε κύβους 1-1.5 εκ.
- 2 κ.σ. sweet chilli σάλτσα
- 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 4 κ.σ. λεμόνι
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Υλικά για τα σουβλάκια
- 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
- 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
- 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
Εκτέλεση
Για 4-6 άτομα
Μουσκεύουμε τα καλαμάκια σε νερό για λίγες ώρες ώστε να μην καούν στο ψήσιμο.
Σε μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ολόκληρο βράδυ.
Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος στα καλαμάκια εναλλάξ με τις χρωματιστές πιπεριές.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο ή στα κάρβουνα για 4-5 λεπτά κάθε πλευρά.