Δροσερή σαγκρία

Δροσερή σαγκρία
Υλικά
- 750ml κόκκινο κρασί
- 100ml μπράντι
- 300ml ανθρακούχο νερό
- 2 πορτοκάλια ψιλοκομμένα
- 2 λεμόνια ψιλοκομμένα
- χυμό από ένα λεμόνι
- 2 αχλάδια ψιλοκομμένα
- 200γρ. κεράσια
- 3 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. κανέλα
- πάγο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε τα φρούτα, το χυμό και τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο, ιδανικά για 1 βράδυ.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κανάτα με πάγο και προσθέτουμε τα φρούτα.
Βεβαιωνόμαστε ότι έχει λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε στην κανάτα το κρασί και το μπράντι και αναμιγνύουμε.
Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε και το ανθρακούχο νερό αναδεύοντας.
Σερβίρουμε αμέσως.