Σαλάτα µε κόκκινο λάχανο

Σαλάτα µε κόκκινο λάχανο

Σαλάτα µε κόκκινο λάχανο

Υλικά

Υλικά (για 6-8 άτοµα) 650γρ. κόκκινο λάχανο λεπτοκοµµένο 3 µήλα λεπτοκοµµένα 250γρ. παντζάρι τριµµένο στον τρίφτη 8 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. µηλόξιδο χυµός από ½ λεµόνι 50γρ. σπόροι ροδιού 100γρ. καρυδόψιχα χοντροκοµµένη µαϊντανός ψιλοκοµµένος αλάτι και φρεσκοτριµµένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε µπολ ανακατεύουµε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τον χυµό λεµονιού και αλατοπίπερο. Προσθέτουµε στο µπολ το λάχανο, τα µήλα, το παντζάρι και τον µαϊντανό και ανακατεύουµε καλά. Σκεπάζουµε µε µεµβράνη και το αφήνουµε 3-4 ώρες στο ψυγείο ώστε να αναµειχθούν καλά τα υλικά. Όταν είναι να σερβίρουµε τη σαλάτα προσθέτουµε τους σπόρους του ροδιού και την καρυδόψιχα.