Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Red velvet cake: Ζάχαρη, Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, Τροποποιημένο άμυλο, Διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο, ΑΛΒΟΥΜΙΝΗ, Χρωστικές: Εκχύλισμα παντζαριού, Κοχενίλη, οξείδιο του σιδήρου, ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, Γαλακτωματοποιητές: άλατα λιπαρών οξέων με νάτριο, μόνο-και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, εστέρες του γαλακτικού και τρυγικού οξέος με μόνο- και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανό-διόλη-1,2, στεαρόυλο-2-γαλακτυλικό ασβέστιο, Κακάο αποβουτυρωμένο σε σκόνη (10-12% λιπαρά), ανθρακικό νάτριο, Αλάτι, Αρωματικές ύλες, Μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
Καθ. Βάρος: 420g
Μείγμα για γλάσο επικάλυψης (frosting): Ζάχαρη, Δεξτρόζη, Υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά (έλαιο καρύδας κοκό, φοινικέλαιο), Τροποποιημένο άμυλο, Γαλακτωματοποιητές: μόνο- και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, οξικοί και γαλακτικοί εστέρες των μόνο και διγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων, εστέρες του μόνο- και διακετυλικού τρυγικού οξέος με μόνο- και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, Στερεά αμυλοσιροπιού, Άμυλο αραβοσίτου, Σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, κόμμι ξανθάνης, Αλάτι, Πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Αρωματική ύλη: βανιλίνη, Χρωστική: β-καροτένιο.
Καθ. Βάρος: 100g.
Πιθανόν να περιέχει ίχνη από ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΡΑΧΙΔΕΣ, ΣΟΓΙΑ, ΛΟΥΠΙΝΟ, ΣΙΝΑΠΙ, ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥΣΑΜΟΥ & τα προϊόντα τους.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Κηφισού 130, 121 31 Αθήνα - Τηλ : 210 57 04 400 Fax : 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr