Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Σοκολάτα 42% [Ζάχαρη, κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητές: (τριστεατική σορβιτάνη, λεκιθίνη σόγιας), αρωματική ύλη: βανιλλίνη], φυτικά λίπη [φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο], αλεύρι σίτου [περιέχει γλουτένη], ζάχαρη, ορρός γάλακτος σε σκόνη [περιέχει λακτόζη], αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, σογιάλευρο, διογκωτικό αρτοποιίας: όξινο ανθρακικό νάτριο, αλάτι, άμυλο αραβοσίτου, αρωματική ύλη: βανιλλίνη, χρωστική ουσία: εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη αυγού, αραχίδων (αράπικα φιστίκια), καρπών με κέλυφος, σπόρων σησαμιού και προϊόντα αυτών. Μπορεί να περιέχει θειώδη.
Η σοκολάτα περιέχει στερεά κακάου 53% τουλάχιστον