Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Σοκολάτα ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35,5% (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, ΓΑΛΑ σε σκόνη, μάζα κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματική ύλη: βανιλίνη), γέμιση καρύδας 60% (ζάχαρη, αμυλοσιρόπιο, αποξηραμένη καρύδα 22%, φυτική λιπαρή ύλη (φοινικέλαιο), εκχύλισμα βύνης, σκόνη κακάο (10-12% λίπος), πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: μονοστεατική γλυκερίνη, αρωματική ύλη: βανιλίνη), διογκωμένοι κόκκοι ρυζιού 4.5% (ρυζάλευρο, ζάχαρη, αμυλοσιρόπιο, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, φυτική λιπαρή ύλη (κραµβέλαιο), δεξτρόζη, εκχύλισμα βύνης, γαλακτωματοποιητής: μονογλυκερίδια λιπαρών οξέων).
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ και πρωτεϊνών ΣΙΤΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΙΟΝ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, Ελ. Βενιζέλου 69, 185 47 Νέο Φάληρο, Πειραιάς, Αττική - Τηλ.: 210 4814971, fax: 210 4838560, Email: info@ion.gr