Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζάχαρη, κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, ΑΜΥΓΔΑΛΑ, πουρές κερασιού, πουρές μήλου, δεξτρόζη, ίνες ανανά, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνες ΣΟΓΙΑΣ), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), πηκτικό μέσο (αλγινικό νάτριο), χρωστική (ανθοκυανίνες), σταθεροποιητής (φωσφορικά άλατα ασβεστίου), αρωματικές ύλες.Στερεά κακάο: 43% τουλάχιστον.
Mπορεί να περιέχει ΓΑΛΑ αφού παράγεται στην ίδια γραμμή με σοκολάτες γάλακτος. Μπορεί να περιέχει ΦΙΣΤΙΚΙ, άλλους ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΣΙΤΑΡΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Το κακάο προέρχεται από χώρα εκτός Ε.Ε.
Διατηρείται σε ξηρό μέρος. Να προστατεύεται από τη ζέστη.
MONDELEZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, 144 51 Μεταμόρφωση Αττική - Tηλ: 210 288 9000, 800 118 1111 (χωρίς χρέωση)