1η Εθελοντική Αιμοδοσία

Στα πλαίσια των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας Market IN πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 με μεγάλη επιτυχία η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία, στο εκπαιδευτικό κέντρο της Εταιρίας.


Με σύνθημα «Προσφέρουμε Αίμα, Χαρίζουμε Ζωή» το προσωπικό, συγγενείς αλλά και πελάτες των καταστημάτων Market IN, έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 το συνεργείο αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ήταν μαζί μας στην πρώτη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για το 2020 που στόχο είχε να χαρίσει ζωή και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι προσήλθαν 68 εθελοντές αιμοδότες εκ των οποίων οι 51 εκπλήρωσαν το ανθρωπιστικό τους καθήκον. Στόχο της Market IN, στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της ανάπτυξης του εθελοντισμού στον τομέα της υγείας, αποτελεί η ευαισθητοποίηση του συνόλου εργαζομένων και πελατών της και η δέσμευσή τους, ώστε να αυξηθούν οι δότες αίματος.


Οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας της Market IN θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα , με σκοπό την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών και την εξασφάλιση της αυτάρκειας αίματος.


Νέα καταστήματα

Η 100% Ελληνική αλυσίδα supermarket Market IN εγκαινίασε την Δευτέρα 22/06/20 το νέο της κατάστημα στον Κάλαμο Αττικής, στην επαρχιακή οδό Καλάμου-Αγ.Αποστόλων & Λεωφόρο Αγίων Αποστόλων. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα σε ένα επίπεδο, του οποίου οι χώροι πώλησης αγγίζουν τα 200 τ.μ. άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, διαθέτει 2 ταμεία, θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 10 άτομα προσωπικό.


Το νέο κατάστημα διαθέτει τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, ενώ πλούσια ποικιλία αλλαντικών και τυροκομικών προϊόντων κοπής είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές.


Τα εγκαίνια του καταστήματος πραγματοποιήθηκαν με εφαρμογή όλων των μέτρων και κανόνων ασφαλείας Covid-19 για την προστασία τόσο για τους καταναλωτές όσο και για το προσωπικό του καταστήματος.


Η Market In εδραιώνει την παρουσία της, με συνολικά 202 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.


Αναζητείστε τα με τη βοήθεια του χάρτη.


Οι άνθρωποί μας - Η δύναμή μας

Άνθρωπος της MARKET IN σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη μας που συμβάλει στο να πραγματοποιήσουμε το ΟΡΑΜΑ της εταιρείας μας, να βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων των πελατών μας!


Οι άνθρωποι της εταιρείας μας, περισσότεροι από 3.500 εργαζόμενοι, είναι για εμάς το πιο σημαντικό κομμάτι. Είναι η κινητήρια δύναμη της MARKET IN, γεμάτοι πάθος, ενθουσιασμό και πίστη για τη δουλειά τους και την εταιρεία μας. Καθημερινά δίνουν τα μέγιστα για να αποδείξουν ότι καταφέρνουν και προσφέρουν με μοναδικό τρόπο την ποιοτική εξυπηρέτηση στον πελάτη μας.


Στην MARKET IN επενδύουμε στoυς ανθρώπους μας έμπρακτα και για αυτό δημιουργήσαμε τη δική μας Ακαδημία «MARKET IN ACADEMY», σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εκπαιδευτικού κέντρου και συνεχίζουμε δυναμικά τη λειτουργία της. Μέσω της εκπαίδευσης με πιστοποιημένους Εσωτερικούς Εκπαιδευτές, καθοδηγούμε τους συνεργάτες μας παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται ανά ειδικότητα, με σκοπό να κάνουν πιο αποτελεσματική την εργασία τους και να μπορούν να αναλάβουν υψηλότερους και πιο απαιτητικούς ρόλους.


Χρειαζόμαστε τους ανθρώπους μας για το σήμερα και για το αύριο και γι’ αυτό επενδύουμε στην εκπαίδευσή τους. Η ζωή είναι μια συνεχόμενη μάθηση και για αυτό στηρίζουμε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των ανθρώπων μας, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την αποτελεσματικότητα της καθημερινής τους εργασίας.

 

Market In ΑΕΒΕ
ΒΙΠΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΗ ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ, Τ.Κ. 19003

Τηλ.Κέντρο: 22991-50500
Fax: 22991-50799
Email: info@market-in.gr


Όροι Χρήσης | Πολιτική Ασφάλειας | Site Map          © 2013 Market In AEBE